Ketagih Seks Dari Makcik Gempal

9th March 2020 | Cat: Cerita Lucah | 1756 Views | No Comments

Melayu Bogel,Gambar Lucah,Tudung Bogel,Cerita Lucah Gambar Bogel, Awek Melayu Bogel, Gambar lucah, Video Lucah, Klip Lucah, 3gp Lucah, Cerita Lucah, Buku Lucah, Novel Lucah, Awek Cun Comel, Selfie Bogel, Makcik Minah Tudung, Skodeng – Ketagih Seks Dari Makcik Gempal
Ketagih Seks Dari Makcik Gempal | Kisah lucah nii berlaku pada masa saye sekolah dulu. Masa tuu saye bekerja sebagai pembantu gerai makan seorang makcik.

Saye panggil diaorang Makcik Firya. Umur diaorang dlam pertengahan 40. diaorang nii agak gempal dan suka make up. Gaji saye kira hari. Pada suatu hari, hujan pun turun dgn lebat hinggakan kite terpaksa tutup gerai.

Novel nafsu Ketagih Seks Dari Makcik Gempal Novel kongkek

Saye masuk kedalam bilik belakang gerai sambiil berehat. Kemudian saye dengar Makcik Firya memasuki bilik air di belakang gerai. saye nii memangg suka mengendap. Maklumlah. tengah nakal. saye lihat lampu bilik air menyala, saye pun apa lagi.

*************

Terus mengintai melaluo satu lubang zing kat tepi dinding bilik air tu. Betapa berderau darah muda saye bila saye lihat Makcik Firya membuka baju dan kainnya. saye nampak Makcik Firya hanye pakai coli dan seluar dalam.

Lepastu saye makin tersentak bila Makcik Firya menanggalkan semua yaang dipakainya. Mak Jak bertelanjang di dlam bilik air. saye rasa batang mudaku keras. Kali ini saye tengok perempuan bogel secara live.

Sebelumni saye hanye tengok dlam cerita blue. Badan Mak Jak agak gempal dan saye lihat buah dada diaorang agak besar dan sedikit layut. puting tetek nya besar dan jubur Makcik Firya cukup besar dan saye lihat bulu cipap nya cukup lebat.

 Cerita Blue Melayu best :

Burit Ibu Dipancut Anak Kandung

Tiba tiba Makcik Firya mencengkong dan kencing. Wow! bestnya bila saye nampak dari dekat cipap perempuan berumur! lepastu Makcik Firya bangun dan seperti hendak keluar dari bilik air. saye bergegas masuk balik dlam bilik belakang gerai dan buat buat baring.

Saye dengar pintu bilik air di buka dan saye dengar Makcik Firya berjalan kearah bilik saya. saye buat buat tidur dan saye dapat rasakan yaang Makcik Firya masuk dlam bilik dan menghampiri saya.
Saye rasa macam mahu pitam bila saye dengar Makcik Firya bersuara”Adik(nama panggilan saye di kampung). Adik buat apa tadi?. intai Makcik Firya ye” saye hanye diam dan pejamkan mata. tiba tiba saye jadi terkejut bila saye dengar Makcik Firya bersuara lagi”tak payah mahu susah susah intai dik. mahu tengok cakap je. Makcik Firya bolih tunjuk” saye membuka mata dan saye melihat Makcik Firya berada disisi katil dan hanye berkemban.

Cite rogol Ketagih Seks Dari Makcik Gempal Novel syok

Diaorang memandang saye dan duduk disebelah ku. ” Maaf Makcik Firya, adik mahu tengok je” kata saya. Kemudian Makcik Firya menjawab. “takpa, Makcik Firya tak kisah selagi adik bolih simpan rahsia”.
Tiba tiba Makcik Firya memegang tangan ku dan menarik saye rapat kepadanya lantas berkata” mari Makcik Firya tunjukkan” Makcik Firya melucutkan kembannya di bahagian atas dan saye lihat buah dada nya yaang besar.

Saye mahu tahu mahu buat apa. bila Makcik Firya menyuruh saye meramas buah dada nya. Makcik Firya pun mengajarku cara meramas. m, bestnya. payudara nya yaang besar tuu bergoyang dan beralun bila saye ramas.
Cerpen sex Ketagih Seks Dari Makcik Gempal Novel melayu

  • Pada masa yaang sama, tangan Makcik Firya membyka zip seluar saye dan mengeluarkan batang muda ku yaang baru mahu tumbuh bulu. Makcik Firya seperti orang hilang akal bila dgn pantas diaorang menanggalkan terus kembannya dan bertelanjang sambiil bercengkong depan saya.
  • Makcik Firya tiba tiba mendekatkan mulutnya dgn batang ku. saye jadi gementar. sebab inilah pertama kali saye akan dihisap. Ya, Makcik Firya menghisap batang saye dgn rakusnya. Berbunyi bunyi.

Dan berkocak. saye rasa amat nikmat dan mengerang” s. oh Makcik Firya. sedap. adik tak tahan ni. mahu pancut” Makcik Firya tak menhiraukan amaran saye , diaorang terus hisap hinggakan saye pancut dlam mulutnye.

Lama saye dibiarkan berehat sebelum batang ku tegang kembali. Kemudian Makcik Firya berkata ” adik mahu belajar buat Makcik Firya rasa sedap tak?” saye kata “ya”. Lepas tuu Makcik Firya mengajar saye menjamah tubuhne dgn lidah.

Cite seks Ketagih Seks Dari Makcik Gempal Citer syok

Semua tempat di suruhnye jilat, dan last sekali, diaorang suruh saye jilat cipap diaorang. Mula mula saye rasa geli sebab cipap diaorang nampak daah berserabai dgn bulu yaang lebat, berair dan agak besar.
Tetapii Makcik Firya memujuk saye untk terus jilat. saye pun menjilat cipap Makcik Firya dan mula mula saye rasa lidah saye berlendir dan rasa masin, tapi lama lama saye jadi seronok.
Makcik Firya mengerang dan mengayak jubur nya. Sampai satu tahap, Makcik Firya sekali lg seperti orang gila. Kali ini Makcik Firya bercengkong diatas muka saye dan mengayak cipap nya dgn mulut saya.

Cite nakal Ketagih Seks Dari Makcik Gempal Novel nafsu 

Tanpa saye sedari, lidah saye berada jauh didalam lubang Makcik Firya. Makcik Firya terus mengayak dan akhirnya saye rasa lidah saye di basahi air lendir yaang keluar dari lubang cipap Makcik Firya.
Kite melakukannya sudh 20 minit. Adengan seterusnya tak lain tak bukan. kite main seks, kongkek makcik. Dan makcik Firya menjadi seperti cikgu yaang mengajar anak murid. tetaapi saye puas dan Makcik Firya pun puas.

Kite rahsiakan segalanya dan saye terus menagih kepuasan seks dari Makcik Firya dan yaang malang sekali. Hingga ke saat ini saye masih menagih seks namun bukan dari pompuan seusia dgn saya.

Saye ketagih seks dari Makcik gempal tetek besar ni

www cerita sex makcik makcik tua,Kisah mak cik seks,wattpad menantu,tudung ketagih xxx,Stw montok vs abg wattpad,senarai link lucah makcik makcik,Novel sex lesbians makcik suruh jilat jubur,makcik tunjuk celana dalam,mak cik kampung nude pic,https://melayugersang fun/ketagih-seks-dari-makcik-gempal/,cerita sex makci janda kerja gerai,cerita sex macik kampung,cerita sex lubag pertama org gaji makci janda indon,blogspot tetek besar org gaji

www cerita sex makcik makcik tua,Kisah mak cik seks,wattpad menantu,tudung ketagih xxx,Stw montok vs abg wattpad,senarai link lucah makcik makcik,Novel sex lesbians makcik suruh jilat jubur,makcik tunjuk celana dalam,mak cik kampung nude pic,https://melayugersang fun/ketagih-seks-dari-makcik-gempal/,cerita sex makci janda kerja gerai,cerita sex macik kampung,cerita sex lubag pertama org gaji makci janda indon,blogspot tetek besar org gaji