ARTIS MALAYSIA PERNAH KANTOI BOGEL?

30th July 2018 | Cat: Gambar Bogel | 8194 Views | No Comments

Melayu Bogel,Gambar Lucah,Tudung Bogel,Cerita Lucah


Masihkah
korang ingat siapakah antara artis-artis di Malaysia ini yang pernah
kantoi berbogel??? Tak ingat? Ok, marilah kami recall nama-nama artis Malaysia
yang pernah kantoi bogel. Sekadar berkongsi cerita lama dan jadikan
teladan berjaga-jaga jangan dijadikan mangsa atau mangsa skodeng atau
mangsa penipu. Di awal tahun 90an dahulu, Zarina Zainudin telah buat
satu Malaya terkejut dengan aksi-aksi berani beliau berbogel di dalam
sebuah rumah (mungkin rumah Zarina sendiri).

Dikatakan
sebanyak 300 keping gambar bogel Zarina dengan pelbagai aksi telah
ditangkap (zaman tu, kamera pakai Kodak filem, takde yang auto). Cerita
gosipnya, Zarina ketika itu telah ditawarkan oleh seorang lelaki untuk
mengambil gambar Zarina dalam keadaan telanjang dan gambar tersebut
tidak akan dihebahkan ke Malaysia.

Disebabkan
desakan duit dan terpesona dengan wang yang ditawarkan, Zarina akur
untuk beraksi telanjang di depan kamera. Ada juga sumber lain, menurut
sumber tu, Zarina dikatakan telah diberi pil khayal oleh seseorang
(jurufoto). Dalam keadaan stone, Zarina tidak sedar perbuatan yang
dilakukannya. Ye laaaaa… dah stone!!! Mana nak sedar. Yang mana satu
yang benar, ntah laaaa..

Hampir
10 tahun selepas kes Zarina Zainudin, belum ada lagi kes artis kantoi
berbogel. Hinggalah pada pertengahan tahun 2002, satu kes skodeng telah
berlaku ke atas seorang model dan juga pelakon hot dan cun meletup iaitu
Nasha Aziz. Laporan kes ini ialah mengenai Nasha Aziz yang telah
diintai oleh anak tuan punya rumah yang disewa oleh Nasha Aziz. Sebuah
kamera video telah disembunyikan di dalam air cond di ruang tamu rumah
Nasha Aziz. Khabarnya, segala perilaku Nasha telah diperhatikan oleh si
anak tuan punya umah ni lebih dari 6 bulan. …Mak aiii!!! Lepas je keluar
isu tentang Nasha Aziz bogel ni, ramai benar kaum kerabat kami yang
singgah ke Petaling Street nak beli cd skodeng Nasha ni. Sanggup wooo
keluar RM20 semata-mata nak beli vcd skodeng Nasha ni. Last-last
hampeh….. Kena tipu dengan tauke VCD tu. Owhhh…. Time 2002, internet
tidak begitu digunakan secara berleluasa, time tu juga DVD belum wujud.
Harga VCD cetak rompak ketika tu, dalam sekitar RM8 ke RM10.

 

Tetapi hairans sebenarnya bukan artis sahaja yang terkantoi malah orang politik pun sama. Takpayalah nak nyatakan. Kadang ada yang nampak warak tapi tak sangka suka juga macam tu.. eeeeii..

Semoga menjadi iktibar dan pengajaran buat semua artis…

artis malaysia bogel,gambar bogel artis,gambar bogel artis melayu,https://melayugersang fun/artis-malaysia-pernah-kantoi-bogel/,artis malaysia telanjang,gambar lucah artis malaysia,www xnxn pelakon Malaysia Farah,gambar artis bogel,nombor sex kedah,pelakon malaysia bogel,foto artis bogel,gambar artis Malaysia telanjang com,gambar artis malaysia yang sex,foto sex artis Malaysia?,foto memek artis melayu,Gambar artis melayu malaysia Bogel,gambar artis terkantoi 2020,foto bugil artis malaysia,Foto bogel artis melayu,Foto sx actres malaysia,Filem melayu scendal nasya aziz donload,artis Malaysia yang telah membuat seks download,Artis malaysia berbogil,artis wanita melaysia lakukan comsex di bilik hotel,Artisbogel,bugil arits Malaysia,cerita artis lucah,cerita awek artis,cerita lucah di kluang,Xxnx com farah mendoza

artis malaysia bogel,gambar bogel artis,gambar bogel artis melayu,https://melayugersang fun/artis-malaysia-pernah-kantoi-bogel/,artis malaysia telanjang,gambar lucah artis malaysia,www xnxn pelakon Malaysia Farah,gambar artis bogel,nombor sex kedah,pelakon malaysia bogel,foto artis bogel,gambar artis Malaysia telanjang com,gambar artis malaysia yang sex,foto sex artis Malaysia?,foto memek artis melayu,Gambar artis melayu malaysia Bogel,gambar artis terkantoi 2020,foto bugil artis malaysia,Foto bogel artis melayu,Foto sx actres malaysia,Filem melayu scendal nasya aziz donload,artis Malaysia yang telah membuat seks download,Artis malaysia berbogil,artis wanita melaysia lakukan comsex di bilik hotel,Artisbogel,bugil arits Malaysia,cerita artis lucah,cerita awek artis,cerita lucah di kluang,Xxnx com farah mendoza